Eerst een afspraak maken

Hoe gaat één en ander in zijn werk als je een massage wilt? Eenvoudig, je bent meteen aan de beurt want de massages zijn altijd op basis van afspraak. Een afspraak maken doe je telefonisch of via e-mail. Als je binnen bent, praten we eerst over de massage: Wat vind je prettig?, Wat zijn gevoeligheden? Waarmee moeten wij rekening mee houden? Vervolgens kan je eventueel nog even naar het toilet gaan zodat je heerlijk ontspannen aan de massage kunt beginnen.


Moet ik me helemaal uitkleden?

Voor de meeste massages kleed je je inderdaad uit, je onderbroek of slip houd je aan!

  • Zodra je op tafel ligt, krijg je een groot zacht badlaken/doek over je heen. Je wordt dus gelijk weer ‘ingepakt’ wat lekker warm en veilig voelt.
  • Tijdens de massage blijf je voor het grootste deel onder een badlaken of handdoek liggen. Alleen het deel van je lichaam dat op dat moment gemasseerd wordt, is onbedekt. Bij het omdraaien op de tafel wordt de handdoek boven je gehouden.
  • Sommige bezoeksters wachten eerst tot ze op de tafel liggen voordat ze hun bh uit doen. Je bent daar helemaal vrij in.

Voor een optimale ontspanning wordt er gebruik gemaakt van voorverwarmde olie.


Voor alle duidelijkheid: (GEEN EROTIEK, NO EROTIC)


De massage

We nodigen je uit om je uit te kleden in de massageruimte. Je wordt daarbij alleen gelaten. Zodra je op je buik ligt op de massagetafel, word je toegedekt met een zachte handdoek, eventueel met een zachte rol onder je voeten, zodat je rug ontlast ligt.

Rug, benen, voeten, buik, armen, nek en hoofd, alles komt aan de beurt totdat je je niet meer bewust bent van afzonderlijke lichaamsdelen, alleen maar van het geheel en van de lichtste aanraking. Je bent wakker en droomt tegelijk. Als je wilt praten tijdens de sessie, is dat prima. Wil je liever zonder woorden ontspannen, ook goed. Tijdens de massage wordt kalmerende muziek gedraaid. Alles wat er gebeurt of wat je wilt bespreken blijf tussen vier muren. Ons beroep heeft zijn beroepsgeheim.


Na afloop

Na afloop van de massage kun je nog even rustig blijven liggen en langzaam weer bij komen. Het zou zonde zijn als je het ontspannen gevoel snel verliest. Ga eerst rustig zitten voordat je gaat staan. Je kunt de handdoeken gebruiken om eventuele olie of lotion van je huid af te vegen. Ondertussen schenken we wat te drinken in en wachten op je in de ontvangstruimte.
yingthai-slide-004